Commissies

Schrijf je hier in voor de commissies voor volgend jaar (2022/2023).

Dit zijn de commissies van 2022/2023:

Discotheekcommissie
Deze commissie is verantwoordelijk voor de muziek die gedraaid wordt tijdens de schoolfeesten. Heb jij er altijd al van gedroomd om DJ te worden? Dit is je kans! Je krijgt een echte DJ-cursus en je zult daar veel leren, maar je moet wel snel alles kunnen oppakken.

Barcommissie
Lijkt het jou leuk om achter de bar te staan? Kom ons helpen! De barcommissie voorziet de mensen van drinken.

Algemene commissie
Wil je niet specifiek bij één commissie, maar wil je graag overal kunnen helpen bij de op- en afbouw van de evenementen, meld je aan bij de algemene commissie!

Snackcommissie
Vind je het leuk om ijs en chips tijdens de activiteiten te verkopen? Geef je dan op voor deze commissie. De snackcommissie regelt de verkoop van versnaperingen tijdens schoolfeesten.

Lichtcommissie
Ben jij helemaal weg van licht en techniek? Deze commissie verzorgt het licht voor de activiteiten.

Filmcommissie
Heb jij een passie voor films? Kom dan bij de filmcommissie! Deze commissie organiseert ieder jaar een geweldige Filmmarathon.

SMCextra commissie
Loop jij altijd met je camera rond? Ben je continu online op de sociale media? Dan ben jij op je plaats in deze commissie. Bovendien houdt deze commissie zich bezig met de enquêtes na de evenementen.

Muziekcommissie
Heb jij een passie voor muziek en doe jij niets anders dan muziek luisteren? Deze commissie verzorgt de organisatie voor avonden met live muziekoptredens.

Sociale commissie
Vind jij het fijn om iets voor een ander te betekenen en lijkt het jou super om activiteiten te organiseren waar je iemand anders blij mee maakt? Dan ben je in deze commissie helemaal op je plaats. Deze commissie organiseert onder andere de pannenkoekenactie en de Sinterklaasactie.

GSA

Vindt jij ook dat iedereen op hun school de vrijheid moet hebben om te kunnen zijn wie ze zijn, zonder schaamte of verantwoording? De ‘Gender and Sexuality Alliance’ zet zich in om te zorgen voor openheid, conversatie en comfort om dat mogelijk te maken. Organiseert Paarse vrijdag. 

Partycommissie

De partycommissie is hét creatieve brein achter de schoolfeesten. Vind jij het leuk om extra sfeer te geven aan een schoolfeest en ben je creatief? Dan kun jij in deze commissie jouw ideeën waar maken.

Loungecommissie
Vind jij het leuk om extra sfeer te geven aan de lounge tijdens een schoolfeest? De loungecommissie organiseert die lounges! In deze commissie kan jij zorgen voor de ideale omstandigheden om in te chillen. 

Technasiumcommissie
Vind je O&O ook zo'n leuk vak? Wil je betrokken worden bij diverse activiteiten die binnen het Technasium georganiseerd worden? Wil je onderbouwleerlingen coachen tijdens hun projecten? Meld je dan nu aan voor de commissie Technasium! Let op: alleen bovenbouwleerlingen (van volgend jaar) kunnen zich hiervoor inschrijven. 

 

Je mag je voor twee commissies inschrijven, maar dit hoeft niet. Als je dit toch graag wil, zorg er dan voor dat je goed nadenkt over jouw eerste en tweede keus. Bij de indeling wordt er rekening gehouden met de volgorde waarin je de commissies opgeeft.

​Weet je nog niet welke commissie goed bij je past? Doe voor de lol deze quiz: https://www.quizlet.nl/quiz/422450/bij-welke-commissie-pas-jij-het-best/. De Quiz is geheel vrijblijvend en staat volledig los van je aanmelding/keuze voor een commissie.

Bij de commissies wordt duct tape veel gebruikt om versieren op te hangen en om alles op de vloer vast te zetten. Maar we hebben natuurlijk niet allemaal een eigen rol tape! Er wordt dus vaak tape heen en weer gegooid. Test met het spelletje hieronder jouw skills in het overgooien van duct tape naar je mede commissieleden!

U moet inloggen om zich in te mogen schrijven voor dit formulier.