Musical

Koop hier je kaartje voor de Musical! Meer informatie over onze maatregelen m.b.t. corona vindt u later op deze pagina. Gelieve dit goed door te nemen voordat u een kaartje koopt.

Dames en Heren,

Pak je agenda erbij en zet de data 24, 25 & 26 september erin voor de schoolmusical!

Datum: 24, 25 & 26* september 2020

Aanvang: 20.00  (deur open 19.30) Let op: Na aanvang zullen de deuren sluiten en kom je dus niet meer binnen.

De kaartverkoop van de musical Mama Mia start op 7 september 2020.

Onze maatregelen: Neem alle punten goed door alvorens een ticket te kopen

 • Belangrijk: Wij hanteren een beleid waarbij enkel mensen uit hetzelfde huishouden of jongeren tot 18 jaar naast elkaar mogen zitten. Volgens het RIVM hoeven mensen uit één huishouden en jongeren tot 18 jaar onderling namelijk geen 1,5 meter afstand te houden. Het is daarom van belang dat voor ieder gezelschap (dus één huishouden of één groep jongeren onder de 18) een aparte aankoop wordt gedaan. U mag kaarten bestellen voor andere huishoudens dan het huishouden waar u zelf toe behoort, maar dan is het niet de bedoeling dat u kaarten bestelt voor alle huishoudens in één keer. 

  U dient voor ieder huishouden een afzonderlijke bestelling uit te voeren.

Voorbeeld 1: Jan wil vier kaarten kopen voor zijn eigen gezin en twee kaarten voor opa en oma. Opa en oma wonen niet bij Jan en zijn gezin in huis en behoren dus tot een apart huishouden. Jan moet dus twee losse bestellingen uitvoeren: één bestelling van vier kaarten en één bestelling van twee kaarten.

Voorbeeld 2: Floor is 17 en wil met haar vriendinnen naar de musical. De vier vriendinnen van Floor zijn 16, 18, 19 en 21 en behoren tot verschillende huishoudens. Floor en haar vriendinnen van 16 en 18 mogen bij elkaar zitten, maar de twee vriendinnen van 19 en 21 zijn ouder dan 18 en komen uit verschillende huishoudens, wat betekent dat zij allebei apart moeten zitten. Floor moet dus drie losse bestellingen uitvoeren: één bestelling van drie kaarten en twee bestellingen van één kaart.

Let op: Dit geldt niet als alle vriendinnen op dezelfde middelbare school zitten. In dat geval mag Floor één bestelling uitvoeren van vijf kaarten.

 • Heeft u om medische redenen behoefte aan een rolstoelplaats? Bij het bestellen van de kaartjes op Senses, kunt u ‘ja’ aanvinken op de vraag of u een rolstoelplaats nodig heeft.
 • Mocht u last hebben van grieps- of verkoudheidsklachten, dan kunt u tot 12:00 uur op de dag van de voorstelling een mail sturen naar adminspectra@stmichaelcollege.nl om uw bezoek aan de voorstelling te annuleren. U krijgt door ons het volledige aankoopbedrag vergoed. 
 • U wordt verzocht het pand pas te betreden als uw huishouden compleet is. U kunt voor de ingang wachten. 
 • Bij het bestellen van een kaartje ontvangt u automatisch één drankbon. Deze drankbon kunt u gebruiken om een drankje te bestellen in de pauze of na afloop. Als u in de pauze uw bon gebruikt heeft en u na afloop nog een drankje wilt, kunt u deze betalen met pin. Bij uw zitplaats ontvangt u een formulier waarop u kunt aangeven welk drankje u wilt nuttigen. De drankjes worden naar u toe gebracht.
 • De garderobe is helaas niet beschikbaar. Uw jas en/of tas neemt u mee de zaal in.
 • Bij aankomst in het gebouw volgt u de looproutes (aangegeven door de medewerkers) naar de zaal. U krijgt door ons ter plekke uw zitplaats(en) toegewezen.
 • Tijdens de pauze is het enkel toegestaan uw zitplaats te verlaten voor een toiletbezoek.
 • Verdere instructies worden op de avond zelf gegeven. 

* Wanneer de show uitverkocht is, zullen wij een stoelplan maken. Mocht er dan nog ruimte beschikbaar zijn, dan zullen wij het aantal kaarten toevoegen aan de desbetreffende datum. Dit kan verklaren waarom een show eerst uitverkocht is, en later toch weer een aantal kaarten beschikbaar heeft.

 


De inschrijving is op dit moment gesloten.