Musical

 

Koop hier je kaartjes voor de musical: The Addams Family!

Geachte meneer/mevrouw,

Hier kunt u kaartjes kopen voor de musical van 2024, The Addams Family. Dit is een musical georganiseerd, gespeeld en geregisseerd door leerlingen van het St Michaël College! Ook dit jaar is er weer hard gewerkt om een schitterende show aan u te presenteren.

The Addams Family is een musical over een familie die alles behalve normaal is. Ze wonen in een bezeten huis en houden van alles dat buitensporig en luguber is, ze zijn er echter niet van bewust dat anderen hen vreemd en eng vinden. Maar alles verandert wanneer Wednesday, de oudste dochter die geen compassie toont voor vriendelijkheid, opeens die liefde van haar leven ontmoet.

De musical wordt georganiseerd door Juliette Heijne en Mirthe Postma, wij hebben allebei één of meerdere keren meegedaan aan de schoolmusical. Dit vonden wij zó ontzettend leuk, dat we dit gevoel ook aan andere leerlingen op school mee wouden geven en we zijn heel blij dat dit ook mogelijk is.

Het proces van het organiseren van deze musical is ook op social media (Instagram en TikTok) onder de naam @musical_smc te volgen.

Hopelijk zien we jullie bij de musical, het wordt fantastisch, dus we wensen jullie alvast veel kijkplezier.

 

De uitvoeringen zijn op 25, 26 en 28 april 2024

Dit jaar zijn de uitvoeringen in de Kunstgreep in Oostzaan in verband met de verbouwing. Het adres is: Kerkbuurt 4, 1511BD Oostzaan.

Aanvang: 20:00, de deuren gaan om 19:30 open. 

Let op!! Na aanvang zullen de deuren sluiten en kom je dus niet meer binnen.

Prijs: €6,00 via senses, €8,00 aan de deur (mits er nog kaarten beschikbaar zijn)

 

 


 Ik verklaar hierbij bovenstaande informatie gelezen te hebben.