Kerstproject

 

Informatie kerstproject

Op 18-12-2023 staat de indeling van de workshops op Senses. 

-Denk nog even aan je sponsorformulier. Je mag zelf ook bijv. €5,- sponsoren.

-Kan je goed bakken? Maak dan een taart voor de verkoop! Lever deze 's ochtends in, dan verkopen wij hem voor het goede doel.

-Kijk goed wat je mee moet nemen voor de workshops

in het boekje.

 

 

Nico van Diepen

 

Kerstproject
Ieder jaar tijdens het kerstproject zetten alle leerlingen en personeelsleden van onze school zich in voor een goed doel. De actie duurt één dag en is georganiseerd voor en door leerlingen. Op de dag van het kertsproject nemen de leerlingen deel aan verschillende workshops waarvoor ze zich van tevoren hebben ingeschreven. Er is een grote verscheidenheid aan workshops dus dat betekent dat er voor iedere leerling wat leuks bij zit! Het kerstproject wordt gecoördineerd door de enthousiaste kerstprojectcrew!  Onder leiding van Nico van Diepen zorgt deze ervoor dat er een goed plan staat dat op de dag zelf uitgevoerd kan worden door de dagorganisatie, die bestaat uit gemotiveerde leerlingen die zich de hele dag vrijwillig inzetten om het kerstproject tot een succes te maken. De actiedag heeft een sterk sociaal karakter waar samenwerking erg belangrijk is. Samen wordt er gewerkt voor het goede doel.

 

 

Kerstmarkt

's Avonds heten wij alle leerlingen en hun ouders welkom op de kerstmarkt. Op deze markt zullen spullen verkocht worden die de leerlingen hebben gemaakt tijdens de workshops van het kerstproject. Denk hierbij aan prachtige kerststukjes, schitterende versieringen voor in de kerstboom maar ook overhéérlijke zelfgemaakte bonbons. Het is natuurlijk erg leuk om te zien wat de leerlingen gemaakt hebben en nog beter: Alle opbrengsten gaan naar het goede doel!

De entree van de kerstmarkt:
Senses: €2,- 
Aan de deur: €2,50​ 

Kerstgala
Na de kerstmarkt, als alle ouders weer vertrokken zijn, wordt de aula vliegensvlug omgetoverd tot dansvloer en kan het feest beginnen! Trek je mooiste jurk/netste pak aan en kom naar het deftigste feest van het jaar: het kerstgala. Op het gala zijn de leerlingen uit alle jaarlagen welkom en zullen, net als op de andere schoolfeesten, geen alcoholische dranken worden geschonken.

 

Dagindeling donderdag 21 december
09:00-09:20
Alle leerlingen van klas 1,2,3,4 en v5 verzamelen bij mentorlokaal
09:30-11:00
Workshopronde 1
11:30-13:00
Workshopronde 2
18:30-20:30
Kerstmarkt
21:15-23:30
Kerstgala


Inschrijving workshops:

Indelingsprocedure
1.
Je kiest uit het boekje (klik hier) 5 workshops die je aanspreken en 5 workshops die je absoluut niet aanspreken.
2. Op maandag 11 t/m woensdag 13 december kun je je hier inschrijven (klik op button hieronder).
3.
Na de inschrijvingsdagen wordt de indeling gemaakt. De leerlingen die zich niet hebben ingeschreven, worden ingedeeld bij workshops waar plek vrij is.
4. Vanaf maandag 18 december is de indeling op Senses te vinden. Log in en klik op inschrijvingen/tickets. Ook het lokaal van de mentorontvangst en de workshop staat daar. Ruilen en wisselen is niet mogelijk!!
5.
Op donderdag 21 december kom je (natuurlijk met een vol sponsorformulier en het daarbij behorende geld) naar school. Je kijkt van te voren nog in het boekje welke spullen je voor je workshop nodig hebt.

Er zijn 1100 leerlingen en 1150 plaatsen, de computer doet zijn best om iedereen zo veel mogelijk naar keuze in te delen. Je zal niet per definitie bij je vrienden zitten, bij dit project gaat het er ook om, om nieuwe mensen te leren kennen.

 

We wensen jullie allemaal heel veel plezier en vergeet je sponsorformulier niet! Het zou toch fantastisch zijn als we minimaal 10 euro per persoon ophalen.

Namens de organisatie:

Nella en Nico

 

 
 
 
 
 

De inschrijving is op dit moment gesloten.