KaarsRecht

Schrijf je hier in voor KaarsRecht. Voor informatie over de inhoud van de reis, kijk op de website:  www.stmichaelcollege.nl

Datum
De KaarsRecht reis vindt plaats van 15 juli tot en met 17 juli 2024.
 
Wat is KaarsRecht:

Zoals ieder jaar wordt er een alternatieve reis voor de KrisKras georganiseerd, voor iedereen die om welke reden dan, helaas niet door de Ardennen kan lopen, of om een andere reden niet fysiek meekan doen met deze reis.

Dit jaar wordt dit de KaarsRecht!

Tijdens de KaarsRecht ga je met elkaar (minder intensieve) activieiten doen, zoals o.a. fietsen, bowlen en strandspelen. Dit zal plaats vinden in de regio van Alkmaar. 

Gedurende deze 3 dagen slaap en eet je in een hostel samen met andere leerlingen die meedoen aan de KaarsRechtreis.

 

Inschrijving en betaling

Voor de KrisRecht wordt een vergoeding gevraagd, die via WisCollect, het nieuwe betalingssysteem van school, wordt betaald.

Verderop in dit online programma doet u de inschrijving van de KaarsRecht. U krijgt enkele weken na de inschrijving een mail met een link naar WisCollect waar u kunt invullen of u in één keer wil betalen of in termijnen. U krijgt hierna een iDEAL link om te betalen. Het is belangrijk dat u de facturatie voltooid, deze geldt immers als toestemming dat uw kind mee op reis mag. Uw kind kan niet mee op reis wanneer u de facturatie niet voltooit. 

Kosten: €235,-

​De verplichte informatieavond van KaarsRecht vindt plaats op 17 juni 2024 van 19:30 tot 21:30.

 

Annulerings-en reisverzekering

Voor een vlotte organisatie maken wij, direct na de inschrijvingen, de nodige reserveringen die vooraf betaald dienen te worden. Wanneer de leerling zich na de aanmelding terugtrekt of door ziekte of andere omstandigheden niet in staat is om met de reis mee te gaan, kan de school onder geen enkel beding overgaan tot terugbetaling. Onder strenge voorwaarden binnen onze annuleringsverzekering, gesteld door de verzekeringsmaatschappij, kan er mogelijk terugbetaald worden. De school heeft voor de reizen een doorlopende, collectieve reisverzekering afgesloten.

 

Zittenblijvers

Mogen mee

 

Nico van Diepen
 


De inschrijving is op dit moment gesloten.