Skireis

Datum Ski- & board camp

19 tot 23 februari 2022.

Ski- & board camp 

Ook dit schooljaar gaan we met het St. Michaël college op skireis!

De skidag is altijd al groot feest, maar een echte skireis is natuurlijk nog veel spannender. De skidag blijft gelukkig ook bestaan.

Samen met 50 leerlingen en 6 docenten vertrekken we op de vrijdag voor de voorjaarsvakantie. We rijden in Zuid-Oostelijke richting naar het Skigebied Salzburger Sportwelt. Dit skigebied ligt 60 km ten zuiden van Salzburg en is onderdeel van het grootste skigebied van Oostenrijk. Dit skigebied is zowel geschikt voor de beginnende wintersporter als voor iemand die al jaren op de ski’s of op het board heeft gestaan.

Materiaalhuur (ski’s/snowboard, schoenen) zit bij de reissom inbegrepen. 

Beginners krijgen les van een gediplomeerde instructeur. Gevorderde wintersporters gaan samen met één of twee docenten op pad en de pistes verkennen. Daarnaast krijgen gevorderden ruim de gelegenheid om zelfstandig (in groepjes) de pistes af te gaan. Het is een serieuze reis waar iedereen (beter) leert skiën of snowboarden. Bij de indeling van de lesgroepen zal rekening worden gehouden met het niveau van de leerlingen. Hiermee wordt de veiligheid gewaarborgd, maar zal er voor iedere leerlingen tijdens de reis uitdaging te vinden zijn.

Wanneer wij niet op de piste staan zijn we met zijn allen in Jugendgästehaus Aumühle. Dit jugendgästehaus is een authentiek Oostenrijkse accommodatie. In totaal biedt het gasthof ca. 160 bedden verdeeld over 57 kamers. Deze kamers zijn verdeeld over drie aparte gedeeltes in het huis. Deze gedeeltes horen bij elkaar, maar elk gedeelte heeft een eigen ingang, skiberging, eetzaal en activiteitenruimte. Zo heeft elke groep zijn/haar eigen ‘huis’. 's Avonds zijn er voldoende activiteiten, dus je hoeft je geen moment te vervelen!


Betaling gaat uitsluitend via een automatische incasso. Hiervoor dienen je ouders het formulier voor een eenmalige machtiging in te vullen die aan het einde van deze inschrijving thuis geprint moet worden. De machtiging wordt dus volledig ingevuld, geprint, ondertekend en vervolgens ingeleverd op school. Inleveren kan tot uiterlijk ​19 november 2021 in de grijze brievenbus bij ingang.  Vergeet je machtiging niet in te leveren, anders kun je NIET mee!

Mocht je vergeten zijn je machtiging uit te printen, dan kan je door in te loggen via Senses je machtiging opzoeken door op Inschrijvingen/tickets te klikken. Als je op de blauwe link klikt, dan kan je je machtiging uitprinten.

Het betaalschema van de inning is als volgt:
​1 december 2021: €300,-
​1 februari 2022: €275,-

 

Annulerings- en reisverzekering

Voor een vlotte organisatie maken wij, direct na de inschrijvingen, de nodige reserveringen die vooraf betaald dienen te worden. Wanneer de leerling zich na de aanmelding terugtrekt of door ziekte of andere omstandigheden niet in staat is om met de reis mee te gaan, kan de school onder geen enkel beding overgaan tot terugbetaling. Onder strenge voorwaarden binnen onze annuleringsverzekering, gesteld door de verzekeringsmaatschappij, kan er mogelijk terugbetaald worden. De school heeft voor de reizen een doorlopende, collectieve reisverzekering afgesloten.

 
 

De inschrijving is momenteel gesloten, deze zal open gaan op 01 november 2021.