Skireis

In tegenstelling tot wat is gecommuniceerd in de brief van 1 november, sluit de inschrijving niet bij 50 deelnemers. Na inschrijving zullen de deelnemers door middel van loting worden bepaald.

Datum Ski- & board camp

 

Datum: 16 februari t/m 21 februari 2024. 

Voor wie

Ski- & board camp is bedoeld voor de klassen 2 t/m 6.Indien er meer aanmeldingen zijn dan plekken zal er geloot worden.

 

 

Ski- & board camp 

De skidag was altijd al een groot feest, maar een echte skireis is natuurlijk nog veel spannender. De skidag blijft gelukkig ook bestaan, zodat alle klassen een jaarlijkse skitrip kunnen blijven doen. 

Samen met 50 leerlingen en 6 docenten vertrekken we op de vrijdag voor de voorjaarsvakantie. We rijden in Zuid-Oostelijke richting naar het Skigebied Schlick 2000 in Oostenrijk aan de rand van het Stubaital. Het skigebied is sneeuwzeker en omvat 18,8 km aan geprepareerde pistes en 1,5 km aan skiroutes. De brede blauwe pistes zijn uitermate geschikt voor de beginnende skiërs. Bij het middelstation is een oefenlift waar de beginners een goede start kunnen maken. Dit skigebied biedt ook genoeg uitdaging door de diverse skiroutes en een steile buckelpiste. Voor de snowboarders en skiërs is er een funpark en een halfpipe, hier kan elke freestyler zich uitleven.

Op de piste krijg je les of ga je met één van de docenten mee op pad, afhankelijk van je niveau. Lessen worden gegeven door een gediplomeerde instructeur. Bij de indeling van de lesgroepen zal rekening worden gehouden met het niveau van de leerlingen. Hiermee wordt de veiligheid gewaarborgd, maar zal er voor iedere leerlingen in de lessen uitdaging te vinden zijn.

Wanneer wij niet op de piste staan zijn we met zijn allen in hotel White Mountain in het dorp Telfes aan het begin van het Stubaital.

De pistes van Schlick2000 liggen op ruim 10 minuten lopen, maar zijn ook met de eigen bus te bereiken. De twee- en meerpersoonskamers zijn ruim ingericht. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met douche en toilet en een aantal kamers heeft een balkon.  Zowel het ontbijt als het diner worden in het restaurant, in buffetvorm geserveerd. Er is een ruime disco in de kelder van het hotel, perfect voor eenfeestavond. Daarnaast is er een tafelvoetbal en tafeltennistafel aanwezig.Meer weten over deze accommodatie? Kijk op www.youtube.com/leverreizenbv voor de film van Hotel White Mountain.

 

 

De reissom bedraagt €625,- per leerling en hier zit het volgende bij inbegrepen:

  • Reis per luxe touringcar van en naar Oostenrijk                                                               
  • Skipas                                                                                                                               
  • Materialen huur (ski’s of snowboard, schoenen.en een helm).                                                                    
  • Elke dag les van een gediplomeerde instructeur.(Voor beginners en licht gevorderden)         
  • Overnachtingen in Hotel White Mountain                                                                             
  • Ontbijt  en diner                                                                                                     
  • Avondactiviteiten

Betaling

U krijgt enkele weken na de inschrijving een mail met een link naar WisCollect waar u kunt invullen of u in één keer wil betalen of in termijnen. U krijgt hierna een iDEAL link om te betalen. Het is belangrijk dat u de betaling voltooid, deze geldt immers als toestemming dat uw kind mee op reis mag. Uw kind kan niet mee op reis wanneer u de betaling niet voltooit.

Als u ervoor kiest om te betalen in termijnen, zullen de termijnen als volgt zijn:

  • €250,- op 1 december (40%)
  • €218,75 op 1 januari (35%)
  • €156,25 op 1 februari (25%)

 

Annulerings- en reisverzekering

Voor een vlotte organisatie maken wij, direct na de inschrijvingen, de nodige reserveringen die vooraf betaald dienen te worden. Wanneer de leerling zich na de aanmelding terugtrekt of door ziekte of andere omstandigheden niet in staat is om met de reis mee te gaan, kan de school onder geen enkel beding overgaan tot terugbetaling. Onder strenge voorwaarden binnen onze annuleringsverzekering, gesteld door de verzekeringsmaatschappij, kan er mogelijk terugbetaald worden. De school heeft voor de reizen een doorlopende, collectieve reisverzekering afgesloten.

 
Patrick Teske & Nico van Diepen

De inschrijving is op dit moment gesloten.