Skireis

 

Datum Ski- & board camp

 

Datum: 24 februari t/m 1 maart 2023. 

Voor wie

Ski- & board camp is bedoeld voor de klassen 2 t/m 6. Indien er meer aanmeldingen zijn dan plekken zal er geloot worden. Klas 3  heeft voorrang op de andere jaarlagen in de loting. 

Ski- & board camp 

De skidag was altijd al een groot feest, maar een echte skireis is natuurlijk nog veel spannender. De skidag blijft gelukkig ook bestaan, zodat alle klassen een jaarlijkse skitrip kunnen blijven doen. 

Samen met 50 leerlingen en 6 docenten vertrekken we op vrijdag 24 februari in de avond. Op woensdag 1 maart in de middag zijn we weer terug. We rijden in Zuid-Oostelijke richting naar het skigebied Salzburger Sportwelt. Dit skigebied ligt 60 km ten zuiden van Salzburg en is onderdeel van het grootste skigebied van Oostenrijk. Dit skigebied is zowel geschikt voor de beginnende wintersporter als voor iemand die al jaren op de ski’s of op het board heeft gestaan. Materiaalhuur (ski’s/snowboard, schoenen, helm) zit bij de reissom inbegrepen. 

Op de piste krijgt iedereen les die dit nodig heeft les. (Beginners en licht gevorderden.) Leerlingen met voldoende ervaring gaan met docenten op pad.. De leerlingen die les hebben krijgen les van een gediplomeerde instructeur. Bij de indeling van de lesgroepen zal rekening worden gehouden met het niveau van de leerlingen. Hiermee wordt de veiligheid gewaarborgd, maar zal er voor iedere leerling voldoende uitdaging te vinden zijn.

Wanneer wij niet op de piste staan zijn we met zijn allen in Jugendgästehaus Aumühle. Dit jugendgästehaus is een authentiek Oostenrijkse accommodatie. In totaal biedt het gasthof ca. 160 bedden verdeeld over 57 kamers. Deze kamers zijn verdeeld over drie aparte gedeeltes in het huis. Deze gedeeltes horen bij elkaar, maar elk gedeelte heeft een eigen ingang, skiberging, eetzaal en activiteitenruimte. Zo heeft elke groep zijn/haar eigen ‘huis’.

 

De reissom bedraagt €590,- per leerling en hier zit het volgende bij inbegrepen:

  • Reis per luxe touringcar van en naar Oostenrijk.
  • Skipas.
  • Materialen huur (ski’s of snowboard, schoenen.en een helm). Heb je eigen materiaal, dan krijg je nog iets van de € 590,- terug, dit is afhankelijk van het aantal deelnmers. 
  • Elke dag les van een gediplomeerde instructeur.(Voor beginners en licht gevorderden)
  • Overnachtingen in gästehaus Auhmüle.
  • Ontbijt, lunchpakket en diner.
  • Avondactiviteiten. (zwemmen, tubing, après ski)

Betaling gaat uitsluitend via een automatische incasso. Hiervoor dienen je ouders het formulier voor een eenmalige machtiging in te vullen die aan het einde van deze inschrijving thuis geprint moet worden. De machtiging wordt dus volledig ingevuld, geprint, ondertekend en vervolgens ingeleverd op school. Inleveren kan tot uiterlijk ​14 november 2022 in de grijze brievenbus bij ingang.  Vergeet je machtiging niet in te leveren, anders kun je NIET mee!

Mocht je vergeten zijn je machtiging uit te printen, dan kan je door in te loggen via Senses je machtiging opzoeken door op Inschrijvingen/tickets te klikken. Als je op de blauwe link klikt, dan kan je je machtiging uitprinten.

Het betaalschema van de inning is als volgt:
​1 december 2022: €300,-
​1 februari 2023: €290,-

 

Annulerings- en reisverzekering

Voor een vlotte organisatie maken wij, direct na de inschrijvingen, de nodige reserveringen die vooraf betaald dienen te worden. Wanneer de leerling zich na de aanmelding terugtrekt of door ziekte of andere omstandigheden niet in staat is om met de reis mee te gaan, kan de school onder geen enkel beding overgaan tot terugbetaling. Onder strenge voorwaarden binnen onze annuleringsverzekering, gesteld door de verzekeringsmaatschappij, kan er mogelijk terugbetaald worden. De school heeft voor de reizen een doorlopende, collectieve reisverzekering afgesloten.

 
Patrick Teske & Nico van Diepen

De inschrijving is momenteel gesloten, deze zal open gaan op 31 oktober 2022.