Skireis

 

Datum Ski- & board camp

 

Datum: 24 februari t/m 1 maart 2023. 

Voor wie

Ski- & board camp is bedoeld voor de klassen 2 t/m 6. Indien er meer aanmeldingen zijn dan plekken zal er geloot worden. Klas 3  heeft voorrang op de andere jaarlagen in geval van loting. 

 

Ski- & board camp 

De skidag was altijd al een groot feest, maar een echte skireis is natuurlijk nog veel spannender. De skidag blijft gelukkig ook bestaan, zodat alle klassen een jaarlijkse skitrip kunnen blijven doen. 

Samen met 50 leerlingen en 6 docenten vertrekken we op vrijdag 24 februari in de avond. Op woensdag 1 maart in de middag zijn we weer terug. We rijden in Zuid-Oostelijke richting naar het skigebied Melchsee-Frutt in Zwitserland. Dit skigebied biedt aan alle typen skiërs uitdaging en voldoening, variërend van groene oefenweides tot zwarte afdalingen. Zeer sneeuwzeker en een gestage opbouw in pistes. Materiaalhuur (ski’s/snowboard, schoenen, helm) zit bij de reissom inbegrepen. 

Op de piste krijgt iedereen les die dit nodig heeft les. (Beginners en licht gevorderden.) Leerlingen met voldoende ervaring gaan met docenten op pad.. De leerlingen die les hebben krijgen les van een gediplomeerde instructeur. Bij de indeling van de lesgroepen zal rekening worden gehouden met het niveau van de leerlingen. Hiermee wordt de veiligheid gewaarborgd, maar zal er voor iedere leerling voldoende uitdaging te vinden zijn.

Wanneer wij niet op de piste staan zijn we met zijn allen in het Sportcamp in Melchtal. Mede dankzij goede prijs-kwaliteitverhouding, de flexibele mogelijkheden van de accommodatie en het skigebied, komen jaarlijks vele enthousiaste schoolgroepen naar deze locatie. Er is een centrale zaal waar iedereen samenkomt. De pistes liggen op 2 minuten rijden met de bus. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden voor avondactiviteiten op het terrein zoals: disco-avond, iglo’s bouwen, boogschieten, kampvuur en is er een zwembad mét glijbaan op ongeveer 30 minuten rijden. 

 

De reissom bedraagt €610,- per leerling en hier zit het volgende bij inbegrepen:

  • Reis per luxe touringcar van en naar Zwitserland.
  • Skipas.
  • Materialen huur (ski’s of snowboard, schoenen.en een helm). 
  • Elke dag les van een gediplomeerde instructeur.(Voor beginners en licht gevorderden)
  • Overnachtingen in Sportcamp Melchtal.
  • Ontbijt, lunchpakket en diner.
  • Avondactiviteiten.

Betaling

U krijgt enkele weken na de inschrijving een mail met een link naar WisCollect waar u kunt invullen of u in één keer wil betalen of in termijnen. U krijgt hierna een iDEAL link om te betalen. Het is belangrijk dat u de betaling voltooid, deze geldt immers als toestemming dat uw kind mee op reis mag. Uw kind kan niet mee op reis wanneer u de betaling niet voltooit.

Als u ervoor kiest om te betalen in termijnen, zullen de termijnen als volgt zijn:

  • €244,- op 1 december (40%)
  • €213,50 op 1 januari (35%)
  • €152,50 op 1 februari (25%)

 

Annulerings- en reisverzekering

Voor een vlotte organisatie maken wij, direct na de inschrijvingen, de nodige reserveringen die vooraf betaald dienen te worden. Wanneer de leerling zich na de aanmelding terugtrekt of door ziekte of andere omstandigheden niet in staat is om met de reis mee te gaan, kan de school onder geen enkel beding overgaan tot terugbetaling. Onder strenge voorwaarden binnen onze annuleringsverzekering, gesteld door de verzekeringsmaatschappij, kan er mogelijk terugbetaald worden. De school heeft voor de reizen een doorlopende, collectieve reisverzekering afgesloten.

 
Patrick Teske & Nico van Diepen

De inschrijving is op dit moment gesloten.