Filmmarathon

Koop hier je kaartje voor de Filmmarathon. 

De filmmarathon: van 20.00 uur tot 08.00 uur films kijken! Het wordt niet beter / spannender / mooier / grappiger / enger / cooler dan dit! Er wordt een breed assortiment gedraaid; Van chick-flick tot actie, van horror tot romcom en van nieuw tot oud! Beleef films kijken op een totaal ander manier. Je hoeft je nooit te vervelen, want er draaien films in 5 zalen tegelijk. Kom naar de filmmarathon en heb de beste nacht van je leven!

Datum: 8 december 2023
 
Filmschema: (klik op afbeelding voor een grotere weergave)
 
 

 

 

De keuzeronde films zijn bekend! Tijdens ronde 6 zullen we de volgende films draaien. 

Animatie: Mario
Actie: Hunger games
Horror: The purge
Comedy: The mask
 

LET OP: het horrorlokaal mag alleen door leerlingen van klas 2 t/m 6 bezocht worden. 

 

Prijs: €7,- op Senses / €10,- aan de deur

Aanvang: 20.00 uur (deur open 19.30 uur). Let op: Na aanvang zullen de deuren sluiten en kom je niet meer binnen.

 

Algemene voorwaarden
 • Je kunt maximaal 1 kaartje per persoon kopen.
 • Kun/wil je niet met iDEAL betalen, dan koop je een kaartje aan de deur (mits er nog kaarten zijn).
 • Alle informatie over de filmmarathon kan je vinden op de schoolwebsite, kom op tijd en sta niet voor een dichte deur!!
 • Hieronder nog enkele regels en extra informatie over de filmmarathon, lees dit goed door! Neem een slaapzak en een kussen mee en eventueel een matras/luchtbed.
 • De deur gaat om 19.30 uur open en om 20.00uur dicht. Het is niet mogelijk om later dan een kwartier binnen te komen na aanvang van de eerste film. Pas om 08.00 uur ’s ochtends mogen de leerlingen hun eigen bed thuis gaan opzoeken.

Gedurende de avond kunnen versnaperingen tegen betaling worden gekocht. Er is een snackcommissie en er zal frisdrank verkrijgbaar zijn. Er zal géén alcohol geschonken worden en er mag binnen niet gerookt worden. Bij deze avond mag je ook je eigen eten en drinken meenemen. Energiedrankjes zijn verboden, net als op gewone schooldagen. Indien we leerlingen met energiedrankjes zien, worden ze in beslag genomen.

Het is de bedoeling dat alle aanwezigen de nacht “uitzitten” en een prestatie van formaat leveren. Als uw kind naar de filmmarathon gaat kan hij/zij eventueel een slaapzak meenemen om warm te blijven of om wat te kunnen slapen wanneer de vermoeidheid toeslaat. Iemand die moe is, kan gewoon gaan slapen. Mocht je de volgende dag een krantenwijk hebben (of iets anders belangrijks) dan kunnen de surveillanten je eerder dan 8.00 naar huis laten gaan. Dit kan alleen met een toestemmingsbriefje van je ouder/verzorger (die je dus bij je hebt op dat moment). We nemen geen telefoontjes aan van ouders/verzorgers die op dat moment bellen, ook doen we niet open voor een ouder/verzorger die toch besluit op het laatste moment zijn kind op te halen.

Net als vorig jaar zullen we zorgen dat het rustig is tijdens de films. We zullen hier streng, maar rechtvaardig op toezien. De meeste kinderen komen namelijk voor de films en we willen voorkomen dat de filmmarathon een pyjamaparty wordt. In de pauze is er genoeg tijd om bij te kletsen. Dit jaar leggen we ook een deel van deze verantwoording bij de leerlingen zelf. Indien zij het irritant vinden dat hun buren zitten te kletsen, is het handig dat ze daar ook zelf wat van zeggen. Mocht dit niet helpen, dan kunnen zij er alsnog een surveillant bij halen.

Dit vinden wij niet goed:

 • Licht of geluid maken met mobiele telefoons.
 • Door films heen praten.
 • Gooien met eten/dingen.
 • Energiedrankjes; deze zijn verboden, net als op gewone schooldagen.

Wie zich niet aan de afspraken kan/wil houden, wordt naar huis gestuurd, dat wil zeggen: ouders/verzorgers worden eerst gebeld en daarna kan de leerling naar huis.

Niet handig is:

 • Naar toilet gaan op het moment dat de film net 5 minuten bezig is;
 • Na 5 minuten van film wisselen omdat je niet goed hebt gelezen welke film je gaat zien.
 • Misschien ten overvloede:

Als een groep in de zaal wordt aangesproken en jij zit daar in de buurt, dan geldt dat ook voor jou. In de loop van de avond zullen we aan jullie overlaten of jullie gecorrigeerd willen worden. Als jij het niet goed vindt dat er achter je wordt gekletst dan zeg je daar wat van, als je dat niet durft dan haal je er een surveillant bij.

Wat is leuk:

 • Film kijken;
 • Een goede mop in de pauze;
 • Praten in de pauze.

Hoe gaat de bestelling?

Klik onderaan op Volgende en volg de stappen.
De betaling gaat via iDEAL, hierbij word je met je eigen bank doorverbonden.
Aan het einde van de procedure print je het kaartje uit. Er staat een barcode op, dus het kaartje kan NIET gekopieerd worden. De kaart wordt gescand, dus wanneer er wel sprake is van gekopieerde exemplaren zal alleen de eerste persoon naar binnen kunnen.

Mocht je vergeten zijn je kaartje uit te printen, dan kan je door in te loggen via Senses je kaartje opzoeken door op Inschrijvingen/tickets te klikken. Als je op download toegansgskaartje klikt (blauwe link), dan kan je je kaartje uitprinten.

 

 


De inschrijving is op dit moment gesloten.