Kriskras

Schrijf je hier in voor de KrisKras. Voor meer informatie over de inhoud van de reis, kijk op de website: www.stmichaelcollege.nl

 

Datum: 14 juli t/m 18 juli 2024

Inschrijving en betaling

Voor de Kriskras wordt een vergoeding gevraagd, die via WisCollect, het nieuwe betalingssysteem van school, wordt betaald.
 
Verderop in dit online programma doet u de inschrijving van de Kriskras. U krijgt enkele weken na de inschrijving een mail met een link naar WisCollect waar u kunt invullen of u in één keer wil betalen of in termijnen. U krijgt hierna een iDEAL link om te betalen. Het is belangrijk dat u de facturatie voltooid, deze geldt immers als toestemming dat uw kind mee op reis mag. Uw kind kan niet mee op reis wanneer u de facturatie niet voltooit. 
Kosten: €445,- 
 
 
​De verplichte informatieavond vindt plaats op 17 juni 2024 van 19:30 tot 21:30.
 
Eisen

Voor de KrisKras is het noodzakelijk om zó fit te zijn dat het dragen van een 12 kilo zware rugzak geen probleem is, net als meedoen met andere fysieke uitdagingen (o.a. abseilen en mountainbiken). Er wordt geen bagage vervoerd tijdens KrisKras. Is deze fysieke inspanning voor de leerling een probleem, dan is deelname aan de KrisKras niet mogelijk. 

Wij bieden dan het alternatief, nl. KaarsRecht: www.stmichaelcollege.nl/

Annulerings-en reisverzekering

Voor een vlotte organisatie maken wij, direct na de inschrijvingen, de nodige reserveringen die vooraf betaald dienen te worden. Wanneer de leerling zich na de aanmelding terugtrekt of door ziekte of andere omstandigheden niet in staat is om met de reis mee te gaan, kan de school onder geen enkel beding overgaan tot terugbetaling. Onder strenge voorwaarden binnen onze annuleringsverzekering, gesteld door de verzekeringsmaatschappij, kan er mogelijk terugbetaald worden. De school heeft voor de reizen een doorlopende, collectieve reisverzekering afgesloten.

 

Zittenblijvers
Mogen mee. 
 
 
 
Nico van Diepen

De inschrijving is op dit moment gesloten.