Ouderparticipatie

Bent u een ouder/verzorger van een leerling van het SMC en wilt u graag betrokken zijn bij één van de vele activiteiten? Of bent u gewoon hulpvaardig ingesteld? Geef je dan nu op voor de ouderparticipatie en help ons uit de brand!

U kunt zich inschrijven voor:

WORKSHOPS KERSTPROJECT
We organiseren nu al 15 jaar een kerstproject vlak voor de kerstvakantie. Tijdens dit project is er een groot aantal workshops waar de leerlingen aan mee kunnen doen. We zijn opzoek naar nieuwe workshops. Weet u, kunt u of wilt u iets leuks, bijzonders of aparts doen en is het geschikt voor een groep tussen de 10 en 30 leerlingen? Materiaalkosten worden uiteraard vergoed. De voorkeur gaat vooral uit naar een workshop waarbij er door de leerlingen iets gemaakt kan worden, zodat dit voor het goede doel op de kerstmarkt verkocht kan worden. Dit hoeft natuurlijk niet, alle soorten workshops zijn mogelijk! Dit jaar is het kerstproject op 22 december 2022.

GARDEROBE KERSTMARKT
Alle bezoekers van de kerstmarkt, die van 18.00 uur tot 20.30 uur duurt, moeten natuurlijk wel hun jas kwijt kunnen en deze moeten beheerd worden. Als u zich hiervoor opgeeft, is dat uw taak.

De kerstmarkt is op 21 december 2023.

 

Pannenkoekenactie
Voor het goede doel (dit jaar is dat het Anna's huis)  worden van 29 januari tot en met 2 februari 2024 pannenkoeken gebakken op school. De opbrengst hiervan gaat naar het goede doel. Wilt u op één van deze dagen helpen met pannenkoeken bakken? Schrijf u dan in!

Kunt u niet op school komen bakken maar wilt u wel uw steentje bijdrage voor het goede doel...? Bak dan thuis, gezellig samen met u zoon/dochter minimaal 30 pannenkoeken en kom die s'morgens om 8.30 uur brengen naar school (pannenkoeken hoeven niet warm te zijn). Schrijf u dan nu in!

 

OPZETTEN TENTEN TREKTOCHT
Op zondag 14 juli 2024 vertrekken de tweede klas leerlingen op fietstrektocht door heel Zuid-Holland. Op de zaterdag die daaraan vooraf gaat, moeten de locaties worden ingericht. De tenten worden dan dus ook opgezet. Bent u goed in het opzetten van (party)tenten of vindt u het gewoon leuk, geef u dan snel op. Tenten worden op zaterdag 13 juli opgezet.

VERVOEREN VAN (TE REPAREREN) FIETSEN EN/OF ZIEKE LEERLINGEN
Tijdens de fietstrektocht gaan er jammer genoeg ook fietsen stuk of worden er leerlingen niet lekker. Deze moeten dan met de bezemwagen naar de volgende locatie gebracht worden.

De trektocht is van 14 juli t/m 18 juli 2024.  

BEGELEIDING EN/OF VERVOER BIJ EEN EXCURSIE
Het kan voorkomen dat er extra begeleiding/vervoer nodig is bij een excursie die voor uw kind gepland staat. De excursies zijn op verschillende data gedurende het jaar.

 

Als u zich wilt inschrijven, moet dat via het inlogaccount van uw zoon of dochter.


 Ik verklaar hierbij bovenstaande informatie gelezen te hebben.