Trektocht

Datum

De trektocht vindt plaats op 14 juli tot en met 18 juli 2024. 

Inschrijving en betaling

Voor de Trektocht wordt een vergoeding gevraagd, die via WisCollect, het nieuwe betalingssysteem van school, wordt betaald.
Verderop in dit online programma doet u de inschrijving van de Trektocht. U krijgt enkele weken na de inschrijving een mail met een link naar WisCollect waar u kunt invullen of u in één keer wil betalen of in termijnen. U krijgt hierna een iDEAL link om te betalen. Het is belangrijk dat u de facturatie voltooid, deze geldt immers als toestemming dat uw kind mee op reis mag. Uw kind kan niet mee op reis wanneer u de facturatie niet voltooit.
Kosten: €270,-

Wat gebeurt er na de inschrijving?

Ongeveer een maand voor vertrek wordt u verzocht een brief in te vullen betreffende aandachtspunten voor uw zoon of dochter over medische zaken en andere bijzonderheden. Ook wordt in deze brief gevraagd of u mee wilt helpen om bijvoorbeeld kapotte fietsen of zieke leerlingen te vervoeren.
Mentoren maken de tentindelingen in overleg met de klas.
Uiterlijk twee weken voor vertrek zal een informatieboekje uitgereikt worden aan uw zoon/dochter met gedetailleerde informatie over de trektocht (adressen, telefoonnummers, vertrektijden etc.). Ook zullen de leerlingen nog vóór de reis samenkomen met hun fietsgroep en begeleiders.
Tegen de tijd dat de tenten moeten worden ingeleverd krijgen de leerlingen het einde jaarrooster waarin te vinden is op welke dag en om welke tijd dit moet gebeuren.

Annulerings- en reisverzekering

Voor een vlotte organisatie maken wij, direct na de inschrijvingen, de nodige reserveringen die vooraf betaald dienen te worden. Wanneer de leerling zich na de aanmelding terugtrekt of door ziekte of andere omstandigheden niet in staat is om met de reis mee te gaan, kan de school onder geen enkel beding overgaan tot terugbetaling. Onder strenge voorwaarden binnen onze annuleringsverzekering, gesteld door de verzekeringsmaatschappij, kan er mogelijk terugbetaald worden. De school heeft voor de reizen een doorlopende, collectieve reisverzekering afgesloten.

Zittenblijvers

Als zittenblijver mag je voor een tweede keer mee Trektocht. Als je niet deelneemt aan Trektocht, word je automatisch ingedeeld bij de thuisblijversweek.
 
Voor meer informatie:
www.stmichaelcollege.nl
 
 
Nico van Diepen

De inschrijving is op dit moment gesloten.